Estrada

STIDI SE PREZIMENA ĐOGANI, OGLASILA SE EDITA ARADINOVIĆ: EVO U KAKVOM JE ODNOSU SA LUNOM, otkrila sve

OEditi Aradinović i Luni Đogani često se pisalo – kako zbog rodbinskih veza i narušenih odnosa, tako i zbog njihovih izjava u medijima.

Ipak, sada kada je prošlo nekoliko godina i strasti su se smirile, Edita je poželjela da stavi tačku na komentare koji je prate, a to je da se navodno stidi prezimena Đogani.

-To nije tačno, ja sam se samo ogradila da moje prezime nije Đogani, jer sam po tati Aradinović. Đole je mamin brat od tetke. Mi se ne viđamo, nemamo nikakvu komunikaciju – otkrila je Aradinovićeva.

-Lunu sam upoznala nekoliko godina prije njenog ulaska u Zadrugu. Kada sam ispratila kroz kakvu je torturu prošla u rijalitiju, nisam željela da joj budem na teretu već sam joj dala podršku, a ona najbolje zna sve – dodala je pjevačica.

-Pretpostavljam da je zapravo krhka, emotivna, ali je sebi rekla: Ja neću takav život. Nije nastavila da ide po rijalitijima, nego se vratila porodici, duhovnosti… Želim joj svu sreću. Čestitala sam joj na trudnoći – ističe Aradinovićeva.

-Povremeno joj pišem, pitam je da li je dobro – zaključila je Edita, koja je u nedavnom intervjuu otkrila da se bori sa Atlasovim kompleksom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh