Estrada

“GODINAMA MOJ MUŽIĆ IMA LJUBAVNU AFERU” Jelena Đoković se danas oglasila na Instagramu: OBJAVILA NOVAKOVU SLIKU!

Neizostavni dio gotovo svage Novakove pobjede, i svake titule posljednjih godina, njegova supruga Jelena, zbog restriktivnih mjera u Australiji zbog kovida, nije mogla da bude uz svog supruga u Melburnu, ali i sa Jelenom, i bez nje, ishod je uglavnom isti – Nole dominira i uzima titule.

Jelena i Novak Đoković - Instagram

Poslije još jedne impresivne pobjede na Australijan Openu, 9. titule u Melburnu, 18. Grend Slema u karijeri, Jelena je poslala poruku svom dragom, preko instagrama, da svi vide! prenosi “Novi“.

– Ljubavna afera koju moj mužić ima sa Rod Lejver stadionom prenosi se širom svijeta mnogo godina unazad (9) i ja sam se sa zadovoljstvom pretplatila da gledam dramu. Ovde već ima previše poljubaca i zagrljaja za trofej. Donesi ga kući, ljubavi – poručila je Jelena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh