Estrada

VELJKO SINOĆ OBJAVIO SRAMOTAN TEKST, OGLASILA SE I ANASTASIJA: Evo šta je ona napisala o BALAŠEVIĆU! Oglasila se na Instagramu!

Čuveni kantautor Đorđe Balašević koji nas je napustio 19. februara u 67. godini života, a danas je sahranjen, nešto prije 13 časova, na Novom groblju u Novom Sadu u najužem krugu ljudi.

Anastasija Ceca - Novi

Žalost zbog smrti muzičara među velikim brojem domaće publike, ali i regionalne, izrevoltirala je Veljka Ražnatovića, te je ispoljio svoj stav putem društvene mreže Instagrama.

Riječi sina Svetlane Ražnatović razjarile su pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je započela rat sa naslednikom folk dive .

Interesantna činjenica, Ceca i njena kćerka Anastasija, kao i većina Srbije, s tugom su prihvatile vijest o smrti Balaševića i obje su se od njega oprostile emotivnim porukama

– Zbogom, legendo! – napisala je pjevačica Anastasija Ražnatović i dodala emotikon slomljenog srca.

Međutim, mladi Ražnatović očito ne dijeli isto mišljenje kao majka i sestra. prenosi “Novi“.

Podsjetimo, Veljko Ražnatović je putem društvene mreže Instagram kritički nastupio povodom masovne žalosti za preminulim muzičarem.

– Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vređa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate – napisao je Cecin sin, a ovaj sukob u mišljenju između njega, majke i sestre nije prošao nezapaženo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh