Estrada

DVA I PO MILIONA, NE ZNAM GDJE BIH POTROŠIO TOLIKE PARE! Darko Lazić progovorio o velikom DUGU, pa spomenuo i REKET!

Dugo se pričalo u dugovanjima pjevača Darka Lazića, a neretko se spekuliše da dugovi iznose i preko milion i po eura. Folker je sada riješio da konačno progovori i stavi tačku na takve navode, iako je prethodno govorio da je dužan.

– Dva i po miliona ljudi, pa taman posla. Ne znam gde bih tolike pare mogao da potrošim, nešto bih bar napravio. Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem… Bilo je 500 hilljada, pa sam rekao nije 500 nego milion, pa je bilo milion i po, pa sam reko da nije više ni milion, sad je dva, pa dva i po – objašnjavao je i dodao:

– Nemam dugove, daleko bilo – bio je jasan na kraju u emisiji “IDJ Hot”.

Inače, Darko je nedavno doživeo porodičnu tragediju kada mu je preminuo otac Milan usled komplikacija operacije želuca. On je pre nekoliko dana otkrio koliko je zaista smršao.

“Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa”, rekao je Darko u emisiji “Amidži šou”, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh