Estrada

Novi Sad tuguje za svojim mornarem: Pale svijeće za Balaševića, i Gradska kuća u mraku!

Smrt Đorđa Balaševića potresla je njegovu porodicu, ali i mnoge njegove prijatelje, kolege, poznanike i sugrađane. Veliki kantautor nas je napustio u 67. godini, a građani su se okupili u centru Novog Sada da odaju počast.

Novi Sad tuguje za svojim mornarem - Kurir.rs

Gradska kuća je u mraku, a mnogi su dolazili i palili svijeće i donosili cvijeće i na taj način se oprostili od Balaševića.

Podsjetimo, Balašević je prije tri dana primljen na Infektivnu kliniku gdje se liječio od upale pluća.

Prije nekoliko dana izvor blizak porodici otkrio je da se kantautor osjeća dobro i da se šali sa ljekarima, međutim, po posljednjim informacijama slavni Vojvođanin preminuo je na Infektivnoj klinici u Novom Sadu.

Balašević je rođen 11. maja 1953. godine u Novom Sadu. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, kćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu, prenosi “Kurir“.

Novi Sad tuguje za svojim mornarem – Kurir.rs

Novi Sad tuguje za svojim mornarem – Kurir.rs

Novi Sad tuguje za svojim mornarem – Kurir.rs

Novi Sad tuguje za svojim mornarem – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh