Estrada

Nadežda Biljić javno dala korpu Tomi Paniću?

Nadežda Biljić i Toma Panić su po izlasku iz zakopali ratne sjekire, maneken je nedavno proslavio rođendan, gdje su razmjenjivali nežnosti i činilo se da je sve u redu, međutim, došlo je do nove svađe, u koju je upletena i Panićeva majka Jasmina.

Nadežda Biljić i Toma Panić - Instagram

Naime, Biljićeva je objavila Instagram Stori u kom je povodom jednog novinskog napisa izrekla brojne optužbe na račun Tome i njegove majke kao i da su oni umiješani u linč koji se vodi protiv nje.

Za ovo će mama dobiti tužbu, a Tomislava tek treba da stigne kazna, više nemam pardona, pošto me pravite ludom i ku*vom, sve novine koje su to pisale i sve što su Jasmina i njen sinčić pisali biće krivično gonjeni. Ja da budem seljanka i jadnica koja oprašta ku*ve i zaljubljenost u svoju majku više neću! Dosta je! I ne pišite mi ništa, jer nikome neću odgovoriti, dosta je više sa linčom na mene od strane svih! – napisala je Biljićeva u pomenutoj objavi, a čini se da će se cela porodična drama naći i na sudu, piše “Nadlanu“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh