Estrada

Vjerenica Darka Lazića otkrila istinu o luksuznom automobilu, pa progovorila o detaljima iz privatnog života (FOTO/VIDEO)

Nedavno se pričalo da je Darko Lazić svojoj vjerenici Marini Gagić za 22. rođendan poklonio novi džip, za koji je izdvojio 30.000 eura, a cijela proslava bila je organizovana kao veliko iznenađenje.

Marina je nedavno odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a jedan od njih ju je upitao upravo za skupocjeni poklon, te je ona otkrila šta je istina.

– Da li je istina da ti je Darko kupio auto za rođendan? , glasilo je pitanje.

– Još jedna laz u nizu, napisala je Marina.

Pjevačeva vjerenica je otkrila još detalja iz svog privatnog života i otvoreno odgovarala i na pitanja o planovima, vjenčanju, sinu Alekseju, ali i prinovi.

– Da li planirate drugo dijete?, pitali su.

– Za sada još uvijek ne, za par godina kad Aleksej bude zreliji i samostalniji, iskrena je bila, a potom otkrila i da Darko i ona trenutno ne razmišljaju o vjenčanju, ali da će se vjerovatno uzeti kada se situacija sa koronom stabilizuje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh