Estrada

Ovako srpske pjevačice proslavljaju Valentinovo: VELJKO IZNENADIO SEKU ROMANTIČNIM POKLONOM, ali čekajte da vidite šta je CECA DOBILA OD BOGDANA (FOTO)

Iako je po julijanskom kalendaru danas Sveti Trifun, neki poznati obilježavaju Dan zaljubljenih.

Seka Aleksić uživa u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem, s kojim ima dva sina, a da su zaljubljeni kao i prvog dana pokazuje iznenađenje koje je suprug spremio pevačici.

Seku je, naime, kad se probudila, u krevetu sačekalo pravo romantično iznenađenje, crvene ruže i čokoladna torta.

Pjevačica Teodora Džehverović također je mjesecima u sretnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Teodora je spremila svom dragom neobičan poklon. Naime, ona je na svom Instagram nalogu podelila snimke na kojima se vidi sač, a čak je podijelila i prepisku sa radnjom koja ih prodaje. Nino je bio oduševljen poklonom, a danas kada su se probudili počelo je pripemanje teletine. Pjevačica se obratila svojim pratiocima porukom koju je napisala uz video:

– Dobro jutro narode! Sretan ‘dan teletine ispod sača’, da ne kažem Dan zaljubljenih – napisala je Teodora u opisu videa sa dečkom.

Podsjetimo, Ceca i Bogdan vezu su otpočeli krajem 2020. godine, a od javnosti ne kriju koliko su sretni i koliko uživaju u ljubavi.

Ceca i Bogdan su nedavno na planini boravili sa Srejovićevom kćerkicom Iskrom, gdje su uživali u zimskim čarolijama. Nakon toga, folk zvijezda i njen izabranik uputili su se na sljedeću destinaciju, a upravo sada je, sa novog putovanja, Ceca prvi put na svom Instagram profilu podijelila zajedničke fotografije sa Bogdanom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh