Estrada

Ana Korać se poslije raskida s Davidom hvali skupim krpicama: Na sebi ima komad od čak 4.900 eura!

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać nakon raskida sa Davidom Dragojevićem otišla je na zimovanje na Kopaonik, a odatle se svakodnevno na društvenim mrežama hvali luksuznim načinom života, a najviše brendiranim krpicama.

Ana Korać - Instagram

Naime, Koraćeva je pozirala u jakni popularnog brenda visoke mode, a na internetu se jasno može vidjeti da je cijena ovog komada nevjerovatnih 4.900 eura.

Ona je pozirala na snijegu, pokazavši ovaj skup komad garderobe, a zatim je pratioce počastila jednom fotografijom na kojoj je g.lišava.

Ana Korać – Instagram

Otkako su Ana i David završili emotivnu vezu koja je trajala dvije godine, Koraćeva svaki momenat provodi nasmijana i dotjerana okružena luksuzom.

Na osnovu slika na društvenim mrežama, može se reći da joj Dragojević uopšte ne nedostaje, a on se ovim povodom još uvijek nije oglašavao, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh