Estrada

Tanja Savić našla novog dečka?! Evo ko je on, svi ga jako dobro znaju

Kako SCANDAL! saznaje, jedan muzičar iz okoline Smedereva, izuzetno poznat među estradnjacima, lud je za Tanjom Savić!

Tanja Savić - Telegraf.rs

Naime, njemu je Tanja godinama slaba tačka, a sada kad ona ima probleme sa mužem Dušanom Jovančevićem i na korak je do razvoda, iskoristio je priliku da joj se približi. Naravno, Tanja se s njim povremeno nađe, odu na kafu i to je sve, međutim, on se na sva usta hvali kako su uplovili u romansu i da jedva čeka da mu pjevačica rodi i dijete!

Kažem vam, u pitanju je poznat muzičar, znaju ga svi pjevači, kao i oni koji gledaju uživo nastupe na Jutjubu. Nebitno, uglavnom, lud je za Tanjom. Hoće da joj pomogne da vrati djecu, svašta joj je obećao – objašnjava izvor Scandala! i dodaje, prenosi “Republika“.

Tanja s njim nema ništa osim što ga poštuje i voli s njim da se sretne s vremena na vrijeme. Brine me samo da joj on ne napravi problem jer se hvali kako će da je ženi, a ona tek treba da se razvede i da bije tešku bitku oko sinova. Daj Bože da sve to bude kako treba, lako će se i Tanja prepustiti ako joj se muzičar dopada, a sada je bitno da mudro igra i da joj se djeca konačno vrate. Valjda će to da shvati i taj muzičar, pa će da prestane da se hvali kako jedva čeka da mu Tanja rodi dijete – završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh