Estrada

Jezivo! Halid ljubavnici poslao sliku sanduka sa cvijećem: Pobjesnio nakon tužbe, pa joj uputio užasne poruke!

Poznati pjevač Halid Muslimović bijesan je na bivšu ljubavnicu Sonju Bačić sa kojom je bio u emotivnoj vezi od 2015. do 2018. godine i koja ga je tužila za fizičko zlostavljanje u Banjaluci.

Halid Muslimović - Screenshot

Očajan zbog toga što ga sljedeće nedjelje čeka presuda zbog prebijanja Sonje 2018. godine, folker je bivšoj ljubavnici prijetio putem poruka.

“Krava koja da 50 litara mlijeka i prospe nogom završi u mesnoj industriji”, jedna je od poruka koje su iznenadile Sonju.

Međutim, Halid tu nije stao, već je bivšoj ljubavnici poručio da joj “fino leži to i da ide nagrada”, a kao prilog joj je poslao fotografiju sanduka sa cvijećem.

Bašićeva je bila šokirana porukama koje je dobila od Muslimovića.

“Svjesna sam da je uplašen i očajan zbog presude koja ga čeka”, kratko je rekla.

Podsjetimo, kako se pisalo Muslimović je u julu 2018. godine brutalno pretukao Sonju između dva i tri časa ujutru na relaciji magistralnog puta Banjaluka-Kozarac, a presuda za taj slučaj očekuje se u narednim nedjeljama.

Ovo nije prva tužba koju je Sonja podnijela protiv folkera. Osnovni sud u Prijedoru krajem 2020. godine donio je presudu po kojoj je pjevač Halid Muslimović dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati 78.000 eura na ime duga koji mu je uplatila, prenosi “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh