Estrada

Sve pršti od emocija: Nadežda objavila romantičnu sliku sa Tomom

Pjevačica i rijaliti učesnica Nadežda Biljić redovno izvještava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a sada ih je obradovala novom fotografijom.

Nadežda Biljić i Toma Panić - Instagram

Naime, pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotku na kojoj se ljubi sa svojim nevjenčanim suprugom Tomom Panićem, sa kojim ima sina Longa, starog skoro 11 mjeseci, piše “Puls“.

Podsjetimo, publika je svakodnevno pratila njihove sukobe i pomirenja, da bi Panić po Nadeždinom izlasku iz “Zadruge” pobjegao iz rijalitija. Iako su mnogi očekivali da mu Nadežda neće preći preko preljube, desilo se suprotno. Panić je pravo iz rijalitija stigao kod Nadežde u Valjevo. Ona mu je prije dva dana čestitala rođendan prije svih, a sudeći po novoj fotografiji izgleda da za tenziju i dramu mjesta nema i da ljubav između njih dvoje ponovo cvjeta, prenose mediji.

Nadežda i Toma – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh