Estrada

Marina danas proslavila 22. rođendan, ALI SVI GLEDAJU U POKLON OD DARKA: Lazić oduševio vjerenicu, EVO ŠTA JOJ JE KUPIO

Vjerenica Darka Lazića, Marina Gagić danas proslavlja 22. rođendan, a tim povodom oglasila se na svom Instagramu.

Darko Lazić i Marina Gagić - Glossy.espreso.rs

Naime, ona je podijelila fotografije na kojima je pozirala u kratkoj crnoj haljini, sa balonima u obilu broja 22, i crvenim ružama, dok osmijeh nije skidala sa lica.

Ona je ovaj dan provela u društvu svog izabranika, a slavlje za najbliže prenosi “Novi”.

Za ovaj poseban dan je provela u društvu svog emotivnog izabranika.upriličeno slavlje za uzak krug ljudi u jednom restoranu, a posebnu pažnju i divljenje njenih pratilaca izazvala je bogata dekoracija, i 101 crvena ruža, kuju je, pretpostavljamo, dobila od Darka.

Podsjetimo, par je otpočeo vezu pre tri godine, a koliko mu je vjerna i odana pokazala je kada je ostala uz njega tokom svih mjeseci u kojima su mu se doktori borili za život nakon teške saobraćajke koju je izazvao.

Inače, Darko je nedavno otkrio da on i Marina planiraju da naprave veliku svadbu kada prođe situacija sa korona virusom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh