Estrada

Saška Karan optužila Ojdanića da je si.ovatelj: “Era me napastvovao kad sam bila mlada!” – Pjevač tvrdi da je to gnusna laž

Era Ojdanić teško je podnio ispovijest koleginice Saške Karan da ju je upravo on se*sualno uznemiravao, neprimjereno dodirivao i umalo si.ovao kada je bila mlada i na početku karijere.

Era Ojdanić i Saška Karan - Marina Lopičić / Kurir.rs

Ovakve optužbe, folker je žestoko demantovao, a kako kaže radi se o lažima. Ojdanić je poručio da Saška želi medijsku pažnju koju su dobile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić koje su nedavno istupile u javnosti i otkrile da ih je si.ovao učitelj glume Mika Aleksić.

– Živi užas! Horor! Šokiran sam čime se ta žena poslužila da skrene pažnju na sebe. Podnijet ću tužbu protiv nje jer je to što je izgovorila gnusna laž i ozbiljno je udarila na moje ime. Razumijem da zbog korone nema niti jednu tezgu, ali optužbama da sam si.ovatelj je pomjerila granice svoje želje da ponovo bude mlada i poznata. Vidjela je koliku su medijsku pažnju izazvale nesrećne, mlade glumice koje zaista jesu si.ovane, pa rekla sebi: „Daj da se i ja uhvatim za taj voz“. Lagati da si žrtva se.sualnog manijaka je nekorektno prema meni, ali i prema stvarnim žrtvama se.sualnih napasnika – navodi Era koji bi, kako ističe, radije imao se.sualne odnose sa životinjom nego svojom koleginicom.

– Nju je na estradu doveo Milan Simić. Uradio joj je prvi album i bio njen kompozitor. Tada sam je prvi put čuo i vidio, a nakon toga sam je viđao kroz tezge, emisije i rijalitije. Ovo joj nije prvi put da me ovako maltretira. Ranije je govorila da sam pe*er. Neka se odluči da li sam pe*er ili silovatelj. Prije bih opalio kravu iz svog sela nego si.ovao nju. Čak i u to vrijeme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik ne osuši od laži koje redovno izgovara. Žena jaše mene, umjesto da jaše onog svog dobrog čovjeka za kog je udata – kaže folker koji čvrsto vjeruje u karmu.

– Zbog Saške imam nagon za povraćanjem. Prvi sam pobornik za prava žena, prema ženama se ponašam kao prema kraljicama i o njima mislim samo najljepše, a pogledajte šta sam doživio. Sramota me je da izgovorim to za šta me je optužila. Karma će joj vratiti svu pakost koju čini drugima i zlobu koju nosi u sebi otkako se pojavila – zaključuje Ojdanić i najavljuje tužbu protiv Karanove, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh