Estrada

Aleksandar Milić Mili u izolaciji

Aleksandar Milić Mili (52) u izolaciji je zbog korona virusa, pošto je prije nekoliko dana bio u kontaktu sa osobom za koju je potom saznao da je pozitivna na virus.

Aleksandar Milić Mili - Kurir.rs

Zbog toga se ni juče ni danas, 1. i 2. januara, nije pojavio na snimanju Zvezda Granda, iako mu je test negativan.

“U nedjelju se testirao i negativan je, ali se zbog predostrožnosti nije pojavio na ova dva snimanja. Njegov blizak saradnik je pozitivan, Mili je bio sa njim u kontaktu, a iako mu je test negativan, sigurnije je da bude u izolaciji još nekoliko dana”, kaže izvor za Telegraf.

Ove informacije potvrdio je i Mili, rekavši da se dobro osjeća.

“Test je negativan, ja sam super, ali nisam ni juče ni danas došao iz predostrožnosti prema drugima”, kazao je kompozitor za Telegraf.

Kada je riječ o drugim članovima žirija, niko od njih nije bio u kontaktu sa Milijem od momenta kada je on imao kontakt sa zaraženom osobom.

S tim u vezi, svi su danas stigli na snimanje nove emisije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh