Estrada

IGOR KOJIĆ DOBIO POZIV NA SUD! Suočit će se sa Severinom, EVO ŠTA SE DESILO

Prema riječima komšija, Severina nije bila u Beogradu od aprila, kao ni Igor u Zagrebu na Kozjaku. Zapisano je da su zahladili vezu nakon što je Seve prošle godine provela mjesec dana sa porodicom Kojića na Bežanijskoj kosi.

Igor i Severina Kojić - Instagram

Severinu Kojić (48) nastavnik Opštinskog građanskog suda u Zagrebu tužio je zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Učitelj traži od pjevačice 1.000 evra odštete prenosi “Novi“.

Tužba je podnijeta prošle godine u aprilu. Prvo ročište zakazano je za novembar prošle godine, ali je odloženo. Na drugom pripremnom ročištu u Palati pravde nisu se pojavile ni Severina ni učitelj, već njihovi advokati. Seve i učitelj nisu morali ni da se pojave, iako su mogli.

U četvrtak je Severinin automobil bio ispred njenog stana na zagrebačkom Kozjaku, a roletne su spuštene, kao i obično. Na ročištu u četvrtak u Vukovarskoj ulici predložili su i svjedoci. Između ostalog, Severina advokatica Jasminka Biloš želi da kao svjedoka vidi Igora Kojića (33), koji je i dalje prijavljen na njenoj adresi u Kozjaku, iako je posljednjih mjeseci navodno u Srbiji, .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh