Estrada

Kada sam bio na odvikavanju u Švicarskoj, jedino je Džej došao da me posjeti! Lukas se prisjetio pokojnog pjevača: Mnogo sam ga volio!

Folk pjevač Aca Lukas moraće da plati 60.000 dinara kazne jer je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola, on ističe da je napravio grešku i da se to neće ponoviti. Lukas se, takođe, prisjetio i pokojnog Džeja Ramadanovskog.

Aca Lukas - Expresstabloid.ba

“Poslije toliko godina u zemlji Srbiju uhvatili su neog ko je vozio pijan. Napravio sam grešku, sjeo sam u auto pod dejstvom alkohola. Uzeta mi je dozvola na 7 mjeseci i 14 bodova i kazna od 60.000”, rekao je Lukas na samom početku.

“Ja nikada nisam imao problema sa policijom, ja noću stalno negdje zujim, nisam imao prekršaje. Desilo se, nije niko bio nekorektan, sve je prošlo normalno”, rekao je on, a onda se prisjetio pokojnog Džeja

“Nikad neću zaboraviti momenat kad je Džej prvi put došao i pitao me da li znam da li da sviram neku njegovu pjesmu. Strašno je velika stvar u mom životu kad ti neko takav dođe i ti se sjećaš tog detalja”, rekao je Lukas, a onda istakao da je Džej došao u Švajcarsku da ga posjeti kada je bio na odvikavanju, prenisi “Ekskluziva”.

“Bio sam na rehabilitaciji, na odvikavanju u Švajcarskoj, a jedino je došao Džej da me posjeti. Došao je i ja to nikada neću zaboraviti. To je klinika koja je jako skupa. On me je posjetio, ja sam njega mnogo volio, volio je i on mene. Pamtiću njegov duh, šmekersko ponašanje, bio je pravi beogradski mangup i pjesme njegove ću pamtiti”, rekao je Lukas u “Šok Tok” emisiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh