Estrada

Slavica dobila prijetnje smrću zbog izjave- cijeli slučaj prijavila policiji

Pjevačica Slavica Ćukteraš našla se na meti internet zlostavljača. Naime, njoj su stizale prijeteće poruke, a ona je riješila da cijeli slučaj prijavi policiji.

Slavica Ćukteraš - Screenshot

Pjevačica je na svom Instagram nalogu podijelila fotografije na kojoj joj se nepoznato lice obraća porukom “da bi je trebalo mučki ubiti“.

Pošto pravi lažne profile i ne prestaje da maltretira, sada će se policija baviti ovom personom. Prijava je predata, uz sve poruke i prijetnje – napisala je pjevačica, a onda upozorila i ostale:

Kao nekome ko je javna ličnost, jasno mi je da postoje ljudi koji ne vole mene, moju muziku, moje izjave koje ne razumiju. U redu je da se ne slažete s onim što predstavljam, ali od sada, svako ko pretjera, dobit će prijavu. Vama se neću baviti ja, već organi reda – napisala je Slavica, prenosi “Novi“.

Podsjetimo, Slavica je nedavno otkrila da je sama sebi prioritet i tako izazvala burne reakcije u javnosti:

Mislim, sada će vjerovatno mnogi da me osude, ali me za to nešto zabole uho, ja sam sebi na prvom mjestu, pa tek onda dijete.

Objava Slavice Ćukteraš – Instagram

Objava Slavice Ćukteraš – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh