Estrada

Dolazi nova uloga u tvom životu: Luna Đogani uputila emotivnu rođendansku čestitku majci Anabeli Atijas

Popularna pjevačica Anabela Atijas danas puni 46 godina, a prvu rođendansku čestitku uputila joj je kćerka Luna Đogani putem društvene mreže Instagram.

Luna Đogani i Anabela Atijas - Screenshot

Malo poslije ponoći, pobjednica rijaliti šou programa “Zadruga 2”, na svom profilu podijelila je zajedničku fotografiju sa ženom koja ju je donijela na svijet i napisala joj emotivnu poruku.

Sretan rođendan, mama. Želim ti zdravlje, mir i sreću! U ovoj godini dolazi nova uloga u tvom životu i sigurna sam da će sve promijeniti. Teška je prethodna, možda bude i još teže u budućnosti, ali kad pogledaš oko sebe i vidiš okice koje te uvijek i zauvijek vole, sve prođe – napisala je Luna.

Podsjetimo, tokom treće sezone popularnog rijalitija majka i kćerka su se žestoko sukobljavale zbog Anabelinog protivljenja Luninoj vezi sa Markom Miljkovićem. Atijasova se u više navrata javno odrekla svoje starije nasljednice i tvrdila da joj nikada neće oprostiti. Međutim, ubrzo nakon napuštanja imanja u Šimanovcima Đoganijeva se vjerila sa svojim izabranikom i saznala da je u drugom stanju, te da će početkom ljeta na svijet donijeti djevojčicu Miu, što je zaraćene strane ponovo zbližilo, prenosi “Nadlanu“.

Anabela Atijas i Luna Đogani – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh