Estrada

“Povukla sam se” – Anabela Atijas priznala da je napravila promjenu, evo šta joj se dešava

Za usamljenost kažu da je bolest modernog doba – baš zbog nje, sve više ljudi traži pomoć psihoterapeuta kako bi lakše prebrodili krizne periode.

Anabela Atijas - Screenshot/YouTube

Svoje iskustva podijelila je i pevačica Anabela Atijas, pa priznala je da se osjećala usamljenom, ali da joj je to na neki način i prijalo.

– Meni je u nekom momentu i prijalo, bilo mi je potrebno. Ja sam u jednom momentu poželjela da se sve moje bazira na mene, da samo ja, ja i ja budemo u centru pažnje, zato što sam se zaista previše davala na sve strane i u tom momentu usamljenosti sam, ustvari, i nekako se odmorila, osvježila… Malo sam se povukla iz društva, posla kog nema… Nametnuta nam je ta usamljenost, ali mi nije smetala nimalo. E sad već počinje da mi smeta i ne mogu biti nikad usamljena, ali se slažem da je bolje biti sam nego se trošiti na ljude za koje misliš da su ti prijatelji, a nisu. Uz kvalitetnu knjigu i dobar film ne može čovjek biti usamljen, ukoliko to ne želi – rekla je Anabela za “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh