Estrada

“Nekad znam da budem skot!” – Karleuša otkrila kako je pred Konjevićem potpuno zanijemela zbog neprijatnosti!

Tokom sinoćne emisije “Zvezde Granda” Jelena Karleuša ispričala je jednu anegdotu kad se srela sa Šerifom Konjevićem.

Jelena Karleuša i Šerif Konjević - Screenshot

Šerif je takav gospodin, ja sam od njega dobila tako divnu korpu cvijeća i ne mogu ništa sem najljepšeg za njega da kažem – rekla je Karleuša.

On tebe obožava – dobacio je Saša Popović.

I ja njega i pozdravljamo ga ovom prilikom, i nadam se da se uskoro ovdje vidimo. On je veliki gospodin i prvi put da sam ja pred nekim onako zaćutala. On je banuo u jednom restoranu, gdje sam ja bila na piću u sred Sarajeva, ispred mene i rekao: “Samo da se upoznamo, ja sam onaj što peva džiberske pjesme”. Ja sam prvi put rekla: “Ja to rekla? Nikad!”. Morala sam da se posipam pepelom i tvrdim da nisam, bez obzira što sam to rekla. I kad je vidio da mi je bilo jako neprijatno i tako kad me suočiš… Stvarno nekad znam da budem skot, poslije mi bude žao ali ne mislim loše – ispričala je Karleuša svoju situaciju sa Konjevićem.

Ti bi uglavnom bude žao tri sekunde nakon što nešto izgovoriš. Tako da znate, nije ona baš toliko đubre, pokaje se to je jako važno – dobacila joj je Marija Šerifović, prenosi “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh