Estrada

“Obratila sam se psiholozima da mi pomognu” – Slavica Ćukteraš priznala sa čime se borila, pa progovorila i o razvodu!

Pjevačica Slavica Ćukteraš još jedna je u nizu poznatih ličnosti koja je pružila podršku glumici Mileni Radulović nakon njenog priznanja da ju je silovao profesor u školi glume Miroslav Aleksić.

Slavica Ćukteraš- Magazin In

Strašno je sve to što se desilo Mileni i ostalim djevojkama. Skoro sam upoznala jednu osobu koja mi je to priznala, da je žrtva silovatelja i još uvijek šuti o tome. Mislim i nadam se da će ovaj slučaj koji se dogodio probuditi svijest u njoj da ode i da kaže to, ali ne samo da prijavi, nego da se sa tim demonima izbori – rekla je Slavica.

Pjevačica se dugo borila sa strahovima koje je uspjela uspješno da prevaziđe uz pomoć stručnih lica.

Obratila sam se stručnim licima koji su školovani za to, psiholozima koji su prepoznali prvi stepen tog stanja koji je bio kod mene, ali sam takođe odlučila da u svojim budućim vlogovima angažujem stručne ljude koji će govoriti na temu anksioznosti kako bih pomogla ostalima koji imaju slične probleme, ali ih je sramota da to kažu. Ljudi moraju da shvate da je mentalna higijena mnogo važna i bitna – iskrena je ona.

Pjevačica, koja se nedavno razvela, kaže da svojoj kćerkici dozvoljava sve u granicama normale i ne sputava je da bude svoja.

Dijete je dijete i treba da živi svoj život, a ne da ja namećem svoje stavove i neka razmišljanja. Njene obaveze su da ide u vrtić i da se igra. Bivši suprug i ja smo vrlo sličnog karaktera i nemamo problema oko dogovora kada je naša kćerka u pitanju. Nas dvoje smo se sporazumno razveli i sada smo u jednom zdravom odnosu, nema nikakve zle krvi. Naše dijete raste uz puno ljubavi iako to nema veze što tata i mama ne žive više zajedno – istakla je Ćukteraš, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh