Estrada

Kamera snimila Mariju Šerifović i Džejlu Ramović, sjele su u auto i posjetile ovo mjesto: Evo šta su radile

Pjevačica Marija Šerifović i pobjednica najpoznatijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Džejla Ramović uhvaćene su od “Paparaco lova” u Novom Beogradu kako zajedno izlaze iz zgrade automobilom idu do restorana na ručak, kao i u kupovinu.

Marija Šerifović i Džejla Ramović - Screenshot

Naime, ekipa pomenute emisije ustanovila je da mlada Džejla i dalje živi u zgradi sa Marijom kada ih je uhvatila kako džipom koji pripada Mariji izlaze zajedno iz garaže, piše “Telegraf“.

Odmah zatim, njih dvije su u društvu jednog dečka otišle do obližnjeg tržnog centra, kojeg su samo prevezle, a na snimku se vidi kako mlada pjevačica izlazi sa suvozačevog, a Šerifovićeva sa mjesta vozača.

Prvo su sjele u obližnji restoran kako bi ručale u društvu jednog prijatelja, a nakon toga njih dvije su zajedno otišle u nabavku sitnih kućnih aparata.

Na kraju večeri, pjevačice i prijateljice su se zajedno vratile Marijinim džipom i ušle u garažu koja pripada zgradi u kojoj obje žive.

Pogledajte snimak:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh