Estrada

“5 glumica mi reklo – jedna noć otvara sva vrata” – Đorđe David šokirao novom izjavom

Nekada je pohađao Mikinu školu.

Đorđe David - Instagram

Član žirija popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda Đorđe David pripadao je prvoj generaciji učenika koje je u glumačke vode poveo Miroslav Mika Aleksić.

Iako su loše prakse tradicionalnog školovanja u kome su omalovažavanje i uvrede koje se odnose na ličnost pojedinca bile opšta mjesta, zamijenjena mnogo modernijim metodama, Đorđe kaže da velikoj većini sjajnih glumaca ni malo nisu smetale “Mikine metode”.

Đorđe ni danas ne krije da je Mika za njega bio prava očinska figura i da se mnogo toga u njegovoj ličnosti upravo temeljilo na vaspitanju koje je dobio na Mikinim časovima.

Međutim, sve to pada u vodu, nakon svjedočenja glumice Milene Radulović, a odmah nakon nje i Ive Ilinčić, koje su javno iznijele užas kroz koji su prošle u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Đorđe David je sada pred kamerama sve šokirao kada je istakao da je u svijetu glume potpuno poznata činjenica da se “preko kreveta” dolazi do uloga.

Ja vam sada mogu nabrojati najmanje pet glumica iz mog okruženja koje su imenom i prezimenom rekle da l’ je u pitanju sponzor, reditelj, direktor fotografije, producent, urednik, koji otvoreno kaže – jednu noć sa mnom i sebi ćeš otvoriti sva vrata. To je bilo i onda kada sam imao 18 godina, u glumačkom poslu to je nešto što se dešava konstantno“, otvoreno je rekao Đorđe, piše “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh