Estrada

Šta su nosila prve dame Amerike na inauguracijama

Sa nestrpljenjem se čeka modno izdanje nove prve dame SAD

Jil i Joe - Tatler

Inauguracija novoizabranog američkog predsjednika Džoa Bajdena (Joe Biden) bit će održana danas, a mnoge oči bit će usmjerene ka njegovog supruzi Džil Bajden (Jill) i ka njenom stilu.

Sa nestrpljenjem se čeka modno izdanje nove prve dame SAD, a u susret tome podsjećamo šta su prethodne supruge američkih predsjednika nosile na inauguracijama i inauguracionim balovima, prenosi “Avaz“.

Melanija Tramp

Melanija Trump – Avaz

Još uvijek aktuelna prva dama Amerike Melanija Tramp nosila je 2017. na inauguraciji supruga Donalda Trampa plavo odijelo Ralfa Lorena.

Na inauguracionom balu pojavila se u dugoj beloj haljini dizajnera Ervija Pjera, bivšeg kreativnog direktora brenda „Karolina Herera”, a učestvovala je u izradi haljine.

Mišel Obama

Mišel Obama – Avaz

Mišel Obama je na drugoj inauguraciji supruga Baraka Obame 2013. u Vašingtonu nosila elegantni kaput i “J. Crew” cipele.

Laura Buš

Supruga Džordža Buša, Laura je za dan kada je njen muž preuzeo predsjedničke funkcije odabrala belu boju.

Laura Bush – Agencije


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh