Estrada

Slađa Trajković se oglasila nakon što je imala moždani udar: Bog me je pogledao!

Nakon što je objavljeno da je Slađa Trajković, žena folkera Radiše Trajkovića Đanija, doživjela moždani udar, mediji su uspjeli da dođu do nje.

Slađana Trajković i Radiša Trajković Đani - Damir Dervišagić

Slađa je za Pink.rs dala kratko izjavu, gdje je potvrdila pisanja.

– Tačno je da sam imala moždani udar, počeo je da me boli vrat pa sam odlučila da odem u bolnicu, u Klinički centar da provjerim šta se dešava i tako sam i saznala šta mi se desilo. Nevjerovatno. – započela je Slađa i dodaje:

– Uplašili smo se svi, naravno, Đani se mnogo zabrinuo. Radićemo sad detaljno analize i sve što treba, ja nemam nikakve posljedice, Bog me je pogledao. Sad mijenjam život iz korijena – rekla je Slađa.

Podsjetimo, pjevačeva žena je otišla prije nekoliko dana u Klinički centar zbog kičme i leđa, a ljekari su tada ustanovili da je imala moždani udar prije 20 dana.piše “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh