Estrada

Koliko je ustvari Peca stariji od Aleksandre: Pokušali su sakriti, razlika je velika

Biviša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić nedavno je dobila sina Jovana sa svojim vjerenikom Pecom, dok iz prethodne veze ima kćerku Megi.

Aleksandra Subotić - Screenshot

Ona redovno odgovara na pitanja svojim fanovima na Instagramu, pa je tako i ovog puta dala odgovore iz svoje privatnosti.

Naime, jedan od pratilaca pitao je Aleksandru kako je izdržavala finansijski, s obzirom da je bila samohrana majka.

Jako je teško brinuti o djetetu i u dvoje, a kamoli kao samohrani roditelj. Prvi put i svaki naredni kada sam ulazila u rijaliti je baš bio zbog tog cilja – da mogu da zaradim i pružim nam život kakav zamišljamo. Za mene je taj rijaliti bio neka vrsta posla – napisala je Subptićka.

Ona se potom dotakla i svoje veze sa 20 godina starijim Pecom, a na pitanje da li planiraju svadbu, ona je odgovorila:

Trenutno o svadbi ne razmišljam, ali razmišljam o tome da će nam za nekih mjesec dana biti dvije godine zabavljanja – ponosno je konstatovala Aleksandra, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh