Estrada

Madonin (62) sin ima 20 godina, dok novi dečko samo 26: Upecala piletinu i uživa sa njim u Africi

Pjevačica Madona (62) u posljednje tri nedjelje posjetila je pet različitih država, iako su na snazi brojne zabrane zbog pandemije korona virusa. Letjeli su privatnim avionom.

Madona - Screenshot

U stopu ju je na putovanju pratio njen dečko, američki plesač i koreograf Ahlamalik Viliams (26). Pred Božić je sa četvoro djece krenula prema Londonu, a sa njima je bio i Viliams. Kasnije im se pridružio i Madonin najstariji sin Roko (20).

Krajem decembra otišli su u Malavi u Africi, dok su na putu posjetili i Egipat.

U Malaviju su bili nedjelju dana gdje su upoznali predsjednika. Družili su se sa mještanima i posjetili bolnicu koju je osnovala upravo Madona.

Poslije su posjetili Keniju, a Madona se pohvalila kako je sa mlađim dečkom bila s plemenom Pokot tribe na zapadu Kenije. Prije putovanja cijela porodica se testirala na Covid-19 i bili su negativni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh