Estrada

KO JE ZAPRAVO ANA, ŽENA PEĐE BLIZANCA O KOJOJ SE PRIČA: Rodila troje djece, njene slike oduzimaju dah

Blogerka Ana Jovanović našla se u žiži interesovanja javnosti zbog navoda pojedinih medija da ima aferu sa fudbalerom Duškom Tošićem, mužem pop zvijezde Jelene Karleuše, što je ona javno demantovala.

Ana Jovanoviić - AFP / Instagram

Ana je na svom Instagram profilu navela da je nije istina da je imala aferu sa fudbalerom, a nakon njene objave oglasila se Karleuša koja ju je podržala: “Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život”.

Anu je javnost upoznala kao suprugu pjevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac, a zbog atraktivnog izgleda i provokativnih fotografija, na Instagramu je prati više od 269.000 ljudi, prenosi “Telegraf“.

Lijepa brineta je majka troje djece, dva sina i kćerke, koje je dobila iz braka sa Peđom, ali ona ne voli da se eksponira u javnosti, te se gotovo nikada nije pojavljivala sa njim na javnim događajima.

Uprkos tri trudnoće, Ana ima svršenu figuru, tijelo za poželjeti na kom se naziru mišići, a mnoge pripadnike jačeg pola ostavlja bez daha svojim izgledom i atributima koje često ističe fotografijama u bikiniju.

Ana je posvećena privatnom biznisu, kreira i reklamira kupaće kostime, veoma je aktivna na Instagramu gdje objavljuje slike sa egzotičnih destinacija koje posjećuje i očigledno uživa u putovanjima širom svijeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh