Estrada

SKORO SVE DOMAĆE PJEVAČICE NOSE PERIKE, A PRAVU KOSU KRIJU: Evo kako zaista izgledaju kad skinu PERIKU! Brena IZNENAĐUJE (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko i na nastupima, ali i gostovanjima stavlja razne perike, tako da njenu prirodnu kosu skoro da i ne možemo vidjeti.


Ona na svom Instagram profilu često objavljuje slike, ali rijetko možemo vidjeti kako zaista izgleda njena prirodna kosa.

Kako je nedavno pisali mediji, Lepa Brena polako ostaje bez kose, pa u posljednje vrijeme ne skida perike sa glave, a ima ih u svakom obliku i dužini.
Nevezano za medije i ono što se piše, mnogi njeni obožavaoci koji prate pjevačicinu karijeru primjetili su takođe da Brena ima problem sa kosom.

Sa godinama je osijedela, kosa joj se proredila, a svaki put kada izlazi u javnost Brenu frizeri natapiraju kako bi joj frizura djelovala bujnije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Popularna folkerka se slikala ljetos na moru, gdje se na njenoj glavi vidi sijedi izrastak, ali i rijetka kosa.

Brena je počela da nosi trake, rajfove i nešto nalik maramama kako bi zaštitila izgled svoje kose.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh