Estrada

Sanja Kužet se za posao dotjeruje, šminka, ali iza kamera – totalno je druga priča: “Ne stidim se toga”

Komplimentima na račun njenog izgleda ne vidi se kraj!

Sanja Kužet - Screenshot

Sanja Kužet iz emisije u emisiju pobere brojne simpatije publike ‘Zvezda Granda’, a tako je bilo i posljednji put, kada se na sceni poznatog šoua pojavila u kratkoj ljubičastoj haljini, koja je pratila njenu zavidnu liniju. Uz nju, uparila je sandale na štiklu, a kosu je vezala u visoki rep.

Ona se za posao uvijek dotjeruje i šminka, ali privatno, vrijeme provodi u daleko opuštenijem izdanju. Kako je istakla jednom prilikom, tako joj prija i toga se nimalo ne stidi.

Ljudima se jako dopada kada me vide izmještenu, kada nisam na sceni. A ja, baš zbog toga što se na poslu dotjerujem i šminkam, trudim se da svoje slobodno vrijeme provedem u što opuštenijem izdanju. To mi prija i ne stidim se toga – izjavila je gostujući u ,,Grand Magazinu”.

Sa druge strane, selfi fotografije ne voli da pravi, za raziku od mnogih drugih ljepotica.

To je borba koja izgleda presmiješno dok ta fotografija nastane i onda ja samo zamislim kako je djevojkama kojima je to profesija. Proces stvaranja toga nije nimalo naivan, jer to iziskuje mnogo vremena, kreativnosti i energije. Ja tu snagu, niti volju, niti ambiciju nemam ni blizu, prenosi “24sedam“.

Sanja Kužet – Screenshot

Sanja Kužet – Screenshot

Sanja Kužet – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh