Estrada

Jelena polomila sjedalnu kost bolovi su strašni – Pala sa visine od tri metra: “Tačno je, želim sve ružno da ostavim iza sebe!”

Jelena Kostov je pred Novu godinu pala sa visine od tri metra na zemlju i prilikom pada polomila sjedalnu kost, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu.

Jelena Kostov - Glossy.espreso.rs

– Tačno je da sam doživjela nezgodu. Sad sam dobro i oporavljam se… Želim da sve ružno ostavim iza sebe, ne bih detaljisala, nema potrebe za tim. Hvala svima na razumijevanju – bilo je sve što nam je rekla pjevačica, koja je poslije bolničkog liječenja puštena kući gdje njeni najbliži brinu o njoj.

– Ona je sa suprugom i sinom bila na Goliji gdje su nedavno napravili kuću i u toku su završni radovi. Znam samo da je bilo strašno, da su se svi uplašili jako jer je pala sa visine od tri metra direktno na leđa. Kad su stigli u bolnicu i snimili je, vidjeli su da je polomila sjedalnu kost – priča za “Blic” izvor blizak Jeleni Kostov i dodaje da su bolovi bili strašni, ali da se u njenom slučaju neće raditi operacija:

– Ljekari su joj rekli da je neće operisati već da je za taj prelom najbolji oporavak vrijeme. Bolovi su strašni i ona bukvalno jedva ustane iz kreveta, ali se nada, kako su ljekari rekli, da će za dva, tri mjeseca prijelom da zaraste.

Inače, pjevačici najteže pada što ne može da se igra sa sinom Milijom jer je prikovana za krevet, ali joj je suprug Miljan najveća podrška u ovom periodu. On radi sve i oko nje, sina i kuće. Pjevačica se nada da će sve proći kako treba i da će se uskoro vratiti normalnom životu.

Podsjećanja radi, mediji su pisali da je Jelena pala na skijanju i da ima nekoliko preloma, međutim, nijednu drugu povredu nije imala već je samo bila ugruvana, a mnogi kažu da je pukom srećom imala samo ovu povredu.

Želim da pobjegnem od svega

Jelena i njen suprug su prošle godine zbog situacije sa korona virusom odlučili da sagrade kuću van Beograda, gdje će pronaći mir i skloniti se od gradske gužve. Tada je pričala da želi da pobjegne od loših vijesti i svega što nas je snašlo.

– Pobjegli smo od Beograda, jer vrijeme želimo da provodimo na planini. Planiramo tokom cijele zime da budemo na tajnoj lokaciji, jer situacija sa nastupima je nikakva, prosto ih nema. Pronašla sam tu svoj mir. Počeli smo da pravimo kuću, tako da nije moglo bolje biti. Cijeli dan provodimo napolju, tako da nemamo vremena da se bavimo drugim stvarima. Ne čitamo ružne vijesti, samo pozitivno razmišljamo – rekla je tada Jelena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh