Estrada

Raskrinkani: Hvale se luksuzom, a ono…

Nije tajna da javne ličnosti ponekad umiju da predstavljaju svoj život glamuroznijim nego što on to zapravo jeste, a sada su se zbog ovoga na meti kritika našli Soraja Vučelić, Ana Korać i Darko Lazić.

Darko, Ana i Soraja - Pulsonline.rs

Naime, jedan Instagram nalog koji se bavi utvrđivanjem da li određena osoba nosi original Rolex sat ili ne, objavila je fotografije pevača i dve starlete uz tvrdnje da navodno nose fejk modele, kako prenosi “Kurir“.

Iako se na Darkovoj ruci može često vidjeti model koji vrijedi 30.000 eura, prema navodima spomenute stranice očigledno je riječ o lažnjaku jer je postavka sata mnogo viša u odnosu na original, dok su okviri pjevačevog modela urađeni mnogo grublje, a rastojanje između narukvice i kućišta je preveliko.

Na ovoj stranici se na isti način dokazuje i da fejk modele navodno nose i Soraja i Koraćeva.

– Sve prikazane informacije su zasnovane na višestrukim provjerama, pozvani su i spoljni stručnjaci. Biće postavljeni samo satovi koji su prošli ovu proceduru. Ovo je informativna stranica koja pruža istinite informacije. Ograđujemo se od svih oblika nasilja – stoji u opisu svake fotografije, kako prenosi “Kurir”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh