Estrada

Prva slika Ane Sević nakon poroda, evo kako izgleda njen stomak: Fanovi iznenađeni

Ana Sević (35) 11. decembra 2020. godine donijela je na svijet svoje drugo dijete, a prvo zajedničko sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem.

Ana Sević - Screenshot/Pink

Kaže, to joj je i najveći poklon.

Ova godina mi je donijela najveći poklon – još jednu djevojčicu. Uprkos svemu, za mene je 2020. godina bila izuzetno lijepa. Planiram da i u novoj godini radim na natalitetu. Nadam se da i drugi razmišljaju tako jer treba imati što više djece. Lorena je oduševljena što je dobila sestru – istakla je Ana, piše “Novi“.

Ona je čak sestri dala ime Sena. A Daniel je tata za primjer, brižan je i dosta mi pomaže. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu. Lorena, Sena, Danijel i ja ćemo biti sami za Novu godinu i za Božić, ali moramo tako zbog korone. Mnogo ljudi je izgubilo život zbog tog virusa. Na svu sreću, ja nisam imala koronu, a Danijel ju je preležao sa blagim simptomima – priznala je Sevićeva.

Danas je na Instagramu objavila sliku, evo kako izgleda mjesec dana nakon poroda:

Ana Sević – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh