Estrada

Lepu Brenu zaprepastila fanove,prozvali zbog izgleda: ‘Što to radiš s licem? Ne nalikuješ si’

Zaprepastila je fanove

Lepa Brena - Screenshot

Gotovo 40 godina regionalna glazbena zvijezda, 60-godišnja Lepa Bren, neprestance je nastupala uživo pred publikom, a zasluženi odmor od koncerata dočekala je tek prošle godine kad je stigla pandemija. Slobodno je vrijeme iskoristila kako bi krstarila jahtom po Mediteranu i uživala na egzotičnim lokacijama poput Maldiva sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem, 57-godišnjim bivšim teniskim prvakom.

Početkom prosinca par je proslavio 29. godišnjicu braka na romantičnom putovanju u Parizu, a na društvenim mrežama su im brojni obožavatelji poželjeli sve najbolje u bračnom životu. Pjevačica je kasnije na Instagramu svima čestitala 2021. godinu i objavila nekoliko fotografija koje su zaprepastile neke fanove. Zaključili su kako je Brena malo pretjerala s estetskim zahvatima jer izgleda vrlo mladoliko.

Lepa Brena – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh