Estrada

Brena zaprepastila fotografijom: Šta to radiš s licem? Ne nalikuješ si!

Pjevačica Lepa Brena (60) u 2020. godini je, poput mnogih svojih kolega, skakutanje na sceni stavila na čekanje. Naravno, razlog je pandemija novog koronavirusa.

Lepa Brena - Instagram

Početkom prošlog mjeseca sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (57) proslavila je 29. godišnjicu braka. Na društvenim mrežama su joj brojni fanovi poželjeli sve najbolje u bračnom životu i da ih prati zdravlje i sreća, prenosi “Doznajemo“.

Ovih dana gostovala je u novogodišnjem programu Prve TV, u specijalu Zvezde Granda. Pjevala je nekoliko svojih pjesama, a tim povodom izjavila je i kako je i ona iz sjećanja izbrisala 2020. godinu.

40-ak godina sam na sceni, bila sam premorena od svega, ali možda mi je 2020. donijela neka nova saznanja, malo sam se više posvetila sebi, djeci i familiji. Svi mi koji radimo svake praznike i uveseljavamo ljude, mi nemamo neke slobodne dane, nemamo ništa određeno. Naš turbulentan život ostavlja posljedice na biološki ritam. Prvi put mi se dogodilo da sam išla spavati u 22 sata, a budila bih se u 6 sati, kada sam obično išla na spavanje. Ojačala sam samu sebe, vidjela sam gdje sam griješila – izjavila je Brena.

Čestitala je svima 2021. godinu i zaželjela sve najbolje, a objavila je i nekoliko fotografija na svom Instagram profilu koje su ponukale pratitelje na raspravu. Neki su zaključili kako je Brena “osvježila” lice jer izgleda vrlo mladoliko.

– Ta frizura ti baš dobro stoji, ali lice… malo si ispeglana – pisala joj je jedna pratiteljica, dok ju je druga upitala:

– Šta to radiš s licem? Ne nalikuješ si!

Na Instagramu je prati više od 400.000 ljudi i pjevačica s njima redovno komunicira, piše “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh