Estrada

Prva fotografija Ane i Mrke nakon njegovog izlaska iz bolnice: “Najveća želja mi je ispunjena”

Milutin je nekoliko dana proveo u bolnici koju je danas, 5. januara, napustio.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka - Kurir.rs

Milutin Mrkonjić, dugogodišnji partner Ane Bekute, nakon nekoliko dana pušten je iz bolnice, gde je primljen zbog upale pluća i visoke temperature.

Bekuta je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Mrkonjićem, na kojoj su zagrljeni, a napisala je da je njegovim izlaskom iz bolnice ispunjena njena jedina i najveća novogodišnja želja.

– Mili moji, hvala na porukama podrške i brizi za nas. Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam – napisala je Ana.

– Jer, kako ono pesma kaže: “Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta.” – dodala je Bekuta, piše “Telegraf“.

Ispod Anine objave nizali su se komentari lijepih želja za što brže odravljenje Mrkonjića, a i mnoge javne ličnosti uputile su im poruku podrške.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh