Estrada

Mrka pušten iz bolnice, odmah se oglasio: Evo šta će Ana Bekuta uraditi!

Hospitalizovan zbog upale pluća.

Ana Bekuta - Gloria

Partner pjevačice Ane Bekute, Milutin Mrkonjić Mrka prije nekoliko dana je smješten u bolnicu “Dragiša Mišović”, zbog lakše upale pluća i visoke temperature, a kako se saznaje danas je pušten kući.

Naime, nakon što je Milutin smješten u bolnicu, Ana je izjavila da se osjeća dobro i da su oboje dobili negativne testove na korona virus.

Milutin je dobro. Sinoć je smješten u bolnicu zbog lakše upale pluća i visoke temperature. I on i ja smo dobili negativne testove na korona virus. Nadamo se da će ga uskoro pustiti kući i zaista nema potrebe za velikom medijskom dramom. Hvala svima koji ste se iskreno zabrinuli za Milutinovo zdravlje i svima koji ste poslali poruke podrške. Svima želim sretnu, zdravu i mirnu 2021. godinu – izjavila je pjevačica tada.

Mrkonjić je tada izjavio da je imao temperaturu i da je poslat na testiranje na korona virus.

Preksinoć sam imao temperaturu 37, a sinoć je skočila na 39 i riješili su da me strpaju u bolnicu. Radili su mi test, rezultati su negativni. Očigledno su na početku uhvatili sve, jer su na skeneru vidjeli neke promjene, nisam ni zapamtio na čemu, i onda se zbog toga vodim kao kovid pacijent. Malo sam malaksao, ali neću više ništa da pričam, vidjet ćemo kako će sve teći ovih dana – rekao je Mrkonjić.

Mrkonjić je nakon izlaska iz bolnice izjavio da će njegova partnerka, pjevačica narodne muzike Ana Bekuta, organizovati koncert humanitarnog karaktera, koji će biti posvećen ljekarima, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh