Estrada

Jelena Đoković iskeširala 2, 9 miliona eura za luksuznu nekretninu i dobila kokošinjac sa kristalnim lusterima

Ranč se sada vodi na Jeleni, a sadrži veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen, kao i brojne životinje kojima je dizajnerka enterijera posvećivala veliku pažnju

Novak i Jelena Đoković - Twitter

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića kupila je luksuznu kuću na Kosmaju za 2,9 miliona eura. Gospođa Đoković odlučila je da uloži u nekretninu, a odabrala je raskošan i prelijep dom. Ranč se sada vodi na Jeleni, a sadrži veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen, kao i brojne životinje kojima je dizajnerka enterijera posvećivala veliku pažnju. U sklopu ranča dobila je i neobičan kokošinjac sa kristalnim lusterima.

Kako se saznaje, Novakova supruga je željela da ima prostranije imanje, te je razmišljala da kupi plac koji graniči s njenim. Ipak, do toga nije došlo, a razlog leži u finansijama i ponudi koju je dobila, prenosi “Avaz“.

– Jelena je oduševljena svojim imanjem, smatra da je pametno uložila novac. Sama kuća je okružena prirodom i sa svih strana je zelenilo, što će prijati i Novaku i djeci, smatra da će to biti prava oaza sreće i mira – otkriva izvor za srbijanske medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh