Estrada

Hana Hadžoavdagić objavila da je na današnji dan 2003. izgubila nevinost

Izgleda da je pretpostavljala da će ta objava izazvati zanimljive reakcije javnosti pa je odmah na sljedećem Storyju dodala da je o tome već govorila.

Hana Hadžavdagić - instagram

Hana Hadžiavdagić na svom je Instagram profilu putem Storyja sa svima podijelila da je na današnji dan prije 18 godina izgubila nevinost.

“Na današnji dan 2003. izgubila sam nevinost, imala sam 19 godina. Samo da uđe u zapisnik”, napisala je i dodala emotikon koji plače od smijeha.

Izgleda da je pretpostavljala da će ta objava izazvati zanimljive reakcije javnosti pa je odmah na sljedećem Storyju dodala da je o tome već govorila. “Stara vijest, o tome sam pričala 105 puta do sada. Kao da je se* tabu tema… ili jeste? Pogotovo kod vas koji imate po petero djece koju donose rode”, napisala je, piše “RTL“.

Hana Hadžiavdagić – Instagram

Pratitelji su se odlučili našaliti pa je podijelila jedan inbox u kojem ju je netko upitao hoće li povodom “velikog dana” organizirati proslavu. “Kod mene je party povodom svega, samo da se slavi”, poručila je Hana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh