Estrada

Mrka smješten u bolnicu, a Ana Bekuta mu javno zaprijetila – Pjevačica poručila: “Razgovarat ćemo kad dođeš kući”; A ovo je razlog

Političar Milutin Mrkonjić (78) prve dane nove godine provodi bolnici zbog obostrane upale pluća.

Milutin Mrkonjić - Screenshot

Mrkonjić je danas rekao da se odlično oseća i da mu društvo pravi dugogodišnji kolega koji se nalazi u sobi pored njegove.

– Dobro sam, odlično sam. Sada idem kod Borisa Tadića da pravimo koaliciju. On je soba pored mene. Ovdje imaju veoma lijepe sestre. Ne mogu da im vidim lice, ali mogu da vam kažem da su najbolje i da se odlično brinu o svakom pacijentu. Nije im lako i trebaju svi da budu svjesni koliko je ova pandemija opasna. Trudim se da slušam sve što mi kažu doktori. Telefon ne prestaje da mi zvoni. Svi me zovu da pitaju kako sam. Ljudi se zabrinuli – izjavio je Mrkonjić za “Blic“.

Ana Bekuta nije mogla da ostane imuna na Mrkonjićev komentar u kom je pohvalio “lijepe medicinske sestre”, pa mu je odmah stavila do znanja da malo pripazi.

– Milutine, razgovarat ćemo o ovim lijepim medicinskim sestrama kad dođeš kući – napisala je šaljivo pjevačica na Tviteru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh