Estrada

Stanija otvorila vrata svog doma u Rumi – Pokazala ogromnu jelku – sve blješti, ovo će vas oduševiti

Rijaliti zvijezda Stanija Dobrojević svakodnevno intrigira javnost svojim objavama. Ona je često u posjeti Beogradu, a sada je otišla i do svoje rodne Rume.

Stanija Dobrojević - Pulsonline.rs

Stanija obožava novogodišnje praznike, te je riješila da svoj dom ukrasi i potrudi se da sve bude odiše harmonijom. Ona je sa bratom i snajkom pripremala raznorazne slatkiše, a potom se posvetila ukrašavanju jelke, prenosi “Informer“.

Naime, Stanija je na svom Instagram profilu objavila video-snimak dok je još bila u procesu kićenja jelke, a na kraju je snimila kako je sve to ispalo.

Ona je izabrala razne ukrase, od srebrnih, bijelih, crvenih do zlatnih nijansi. Sve se sijalo na njoj, a ono što je evidentno jeste da je svaki ukras sa pažnjom odabrala.

Jelka u domu Stanije Dobrojević – Screenshot

Jelka u domu Stanije Dobrojević – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh