Estrada

SLOBA RADANOVIĆ KRIO DA JE ZARAŽEN KORONOM, PROCURILE INFORMACIJE: Evo zašto je to uradio, SVE PRIZNAO

Sloba Radanović uplovio je u zajednički život sa Jelenom Đuričanin prije oko šest mjeseci, a pjevač je potvrdio da će biti i svadbe uskoro, samo se ne zna još tačan datum.

– Otpočeli smo zajednički život prije skoro pola godine. U starom stanu na Novom Beogradu, u kojem sam živio kao podstanar, sada živi moja majka. Želio sam da mi bude bliže – priznao je pjevač.


On je na snimanje novogodišnjeg programa došao njenim automobilom, sa izgovorom da je njegov “BMW” na popravci. Ono što se uveliko prepričava, to je da je i stan u kome žive Jelenin.

– Moj automobil je na popravci, zato vozim Jelenin. Iako je njen odličan, moram priznati da mi nedostaje moj. Zbog korone nije mogao da mi stigne jedan dio iz Njemačke, ali ove nedjelje će stići, ja se nadam – zaključio je zaljubljeni pjevač, kome je poslije braka sa Kijom Kockar, izgleda krenulo.

Međutim, ono što je svima zaparalo uši to je da je Sloba Radanović ipak preležao koronu, iako je u prvi mah rekao da mu je test bio negativan.

– Imao sam, ali nisam rekao. To je bilo krajem avgusta, ali ništa specijalno, imao sam blage simptome, blaga temperatura i brzo me prošlo – rekao je Sloba,piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh