Estrada

NIJE MI DAVAO DA SVIRAM HARMONIKU! Darko Lazić prisjetio se preminulog oca, pa otkrio detalje iz života koje NIKO NIJE ZNAO!

Pjevač Darko Lazić, 15. decembra sahranio oca Milana koji je preminuo od komplikacija usljed operacije smanjena želuca.

Darko Lazić - Expresstabloid.ba

Folker je veoma teško podnio smrt oca, a sada je nakon gubitka stao pred kamere i otvoreno govorio o njihovom odnosu.

Tom prilikom, Darko je istakao da ga je u pravo otac, koji je bio harmonikaš, uveo u muzičke vode. Međutim, on je priznao da mu otac nikada nije davao harmniku, već je insistirao da pjeva, prenosi “Kurir”.

“Inače sam volio da sviram harmoniku, ali on mi nikad nije dao. “Ti ćeš da pevaš”, tako mi je rekao. I tako sam počeo”, priznao je Lazić koji je nakon devetog puta prošao audiciju za “Zvezde Granda”, i desetog puta je i pobedio.

“Otac je bio najponosniji kada sam pobijedio u “Zvezdama Granda”. Bio je ponosniji i od mene”, rekao je Lazić u emsisiji “Đir sa Memom”.

Darko je nedavno progovorio i o tragediji koja ga je zadesila.

“On je na operaciju otišao potpuno zdrav. Operacija je prošla uspješno, njemu je poslije toga pozlilo i stalo mu je srce, reanimirali su ga. I pao je u komu i nije se ni probudio. Neću podnijeti prijavu, ja mog oca ne mogu vratiti sa tim, on je potpisao da ide na operaciju, ne mogu nikog da krivim. Tako je Bog rekao, tako je morao da bude. Kolege su mi pružile podršku i hvala im na tome. Marina je moja najveća podrška, moj rođeni brat mi je bio takođe najveća podrška. Loreni nismo saopštili, neka prođe malo vremena, mora saznati ali kad dođe vrijeme za to.”, rekao je Darko u emisiji “Premijera – vikend specijal”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh