Estrada

Lepa Brena promijenila frizuru i oduševila ljude: Izgledaš bar 20 godina mlađe, ovo je fenomenalno

Pjevačka zvijezda Lepa Brena (60) promijenila je frizuru, a njen novi imidž oduševio je sve, pa je pjevačica dobila brojne kmpimente na račun izgleda.

Lepa Brena - Screenshot

Naime, pjevačica je nedavno bila na Zlatiboru, a odmah po povratku otišla je kod poznatog beogradskog frizera Miroslava Lukovića, poznatijeg kao Mister Iks, kako bi sredila svoju kosu.

Brena je tokom ljeta putovala, a zatim odmor nastavila na drugim destinacijama, pa nije stigla da se posveti kosi i ode kod svog frizera. Međutim, kada je stigla u Beograd, ona se odlučila na drastičnu promjenu, pa je svoju kosu značajno posvijetlila i skratila, a sada ima bob frizuru i šiške koje idu u stranu.

Zadovoljna svojim izgledom Brena je pozirala sa svojim frizerom nasmijana, a pokazala je svoju novu frizuru iz više ugova. Ona je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a nema sumnje da joj nova frizura odlično pristaje.

“Izgledaš bar 20 godina mlađe, ovo je fenomenalno!”, “Vau, Brena kida”, “Kao djevojčica”, “Predivna je”, komentari su fanova na društvenim mrežama, prenosi “Telegraf“.

Lepa Brena – Screenshot

Lepa Brena – Screenshot

Lepa Brena – Screenshot

Lepa Brena – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh