Estrada

Keba bijesan na Severinu! Igoru našao novu mladu

Kako Scandal saznaje, Dragan Kojić Keba riješio je da nađe djevojku svom sinu Igoru!

Dragan Kojić Keba - Kurir.rs

Naime, izrevoltiran zbog svega što se piše o Severini za koju se i dalje ne zna da li mu je i dalje snajka ili je bivša, odlučio je da nešto preduzme!

– Keba je nedavno bio u rodnoj Loznici i tamo se komšijama i rodbini žalio kako Igor pati zbog braka – započinje izvor Scandala i dodaje:

– I onda su mu oni dali ideju da upozna sina s jednom mladom i lijepom Lozničankom iz dobre familije. Kažu djevojka kao ruža, zrela za udaju. Umije da mijesi, pere, kuha, pegla… Ma prava žena za brak i porodicu… I Keba kad je stavio prst na čelo i razmislio, riješio je da to onako izokola predloži Igoru. Reći će mu da uvijek može opet da se ženi i da bi mu prijala dobra i vrijedna domaćica koja će da rađa, a ne da se vječito pati i tuguje. E sad, on čovjek neće da se miješa. Ako se Igor pomiri sa Seve, podržat će ga. Šta će, sin mu je… A ako ostane sam, trudit će se da na Bežanijsku kosu dovede snajku iz Loznice. Čak je rekao da bi opet pravio veliku svadbu, a i treba. Nek ide život – završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh