Estrada

ANIN MILUTIN SMRŠAO 25 KILOGRAMA: Ovako je izgledao nekada, A KAD SE SADA POJAVIO U EMISIJI I OGNJENU OČI ISPALE – EVO ŠTA JE URADIO OD SEBE (FOTO)

Milutin Mrkonjić doveo je liniju u 78. godini u red zahvaljujući partnerki Ani Bekuti. Mrkonjić je za prošlu novu godinu donio odluku da smrša i to zbog zdravlja jer su počela da ga bole koljena, koja nisu mogla da izdrže 125 kilograma, koliko je tad imao.

Ana Bekuta - Blic.rs

Za osam mjeseci je skinuo čak 25 kilograma, ali je dao sebi zadatak da će još smršati, i po svemu sudeći u tome mu je uspjelo.

Milutin se pojavio se u emisiji “Amidži šou”, a mnogi su ostali zatečeni njegovim izgledom. Na društvenim mrežama se uveliko komentariše kako se “prepolovio”, a pojavio se kao gost iznenađenja svojoj partnerki, pjevačici Ani Bekuti.

Ona je, naime, reklamirala pojam koji joj se nalazio iza leđa, ne znajući o čemu se radi, da bi na kraju saznala da je zapravo u pitanju – Mrka. Ovo je nasmijalo i nju i ostale u studiju.

Podsjetimo, Mrkonjić je krenuo na dijetu tako što je prepolovio porcije, a onda mu se i priključila Ana.

“Istrajao sam zahvaljujući njoj i njenoj podršci”, rekao je nedavno Mrka. On objašnjava da je čim je iz ishrane izbacio slatko i masno počeo da se osjeća bolje.

“Ana nam za doručak spremi ovsene pahuljice sa mlijekom i voćem. Uglavnom ručamo meso i salatu, a večeramo potaže. Ona drži kontrolu nad onim što jedemo”, rekao je Mrka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh