Estrada

Jovana i Željko vilu od 2 i po miliona okitili kao Deda Mrazovu radionicu: Prizor kao iz bajke, čekajte da vidite cijelo dvorište

Očigledno da je Jovana Joksimović dobila pozamašnu sumu novca od supruga Željka Joksimovića, koji je angažovao da radi na njegovoj televiziji, pa je odlučila da prvu platu skromno potroši na novogodišnju dekoraciju.

Željko i Jovana Joksimović - Kurir.rs

I dok estradnjaci kukaju da su ostali bez posla, para i želje da se uopšte eksponiraju u medijima, čini se da kod Jovane i Željka ništa od toga ne manjka.

Iako je dobila šut-kartu sa TV ‘Prva’, voditeljka se brzo snašla, dobila ponudu od koga drugog ako ne od muža i nastavila da se druži s gledaocima.

Doduše ne sa onoliko velikom publikom na koju je navikla na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ali se ne žali!

Ekipa “Alo!” nedavno je posjetila komšiluk Željka i Jovane Joksimović, a jedan od njihovih prvih komšija je rekao:

Pa on je samo pjevač, a ona neka voditeljka, naš narod ima mnogo bitnijih ljudi od njih. Pa nije taj Željko Nikola Tesla – rekao je gospodin, koji uopšte nije sretan što živi blizu popularne voditeljke i muzičara.

No, vratimo se dočeku Nove godine u kući ovog skromnog para.

Luksuznu vilu koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića za 2,5 miliona eura Joksimovići su riješili da ukrase toliko da svijetli do Sjevernog pola!

Preko cijelog krova sprovedeni su lampioni, kao i na prednjoj terasi, dok su u dvorištu parkirane ogromne sanke, koje doduše ne vozi Deda Mraz, ali moguće je da Željko s vremena na vrijeme uskoči kako bi animirao svoju djecu, a možda i suprugu.

Naravno, gdje su sanke tu su i irvasi koji u domu Joksimovića takođe sijaju.

Kako su prije godinu dana pisali domaći mediji, Jovana i Željko su keširali 20.000 eura samo za renoviranje kupatila u luksuznoj vili, dok su 7.500 odvojili za skupocjeni džakuzi.

Sve u svemu očigledno je da za ovaj bračni par krize nema, čim sebi mogu da priušte ovako neobične stvari u vremenu kada se svi žale da finansijski ne stoje dobro. Ili pak moraju dodatno da naglase raskoš luksuzne vile za koju su dali 2,5 miliona eura, pa makar potrošili i posljednji dinar na račune za struju koji sigurno neće biti mali, piše “Alo!“.

Vila Željka i Jovane Jokimović – Alo.rs

Vila Željka i Jovane Jokimović – Alo.rs

Vila Željka i Jovane Jokimović – Alo.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh