Estrada

Pomirili se Dragana i Edo, uhvatili ih zajedno na ovom mjestu: Evo šta su radili, kamera sve zabilježila

Bivša zadrugarka nedavno je uživala na luksuznoj destinaciji sa novim dečkom, poznatim biznismenom, a sada je uhvaćena u društvu bivšeg ljubavnika, Edisa Fetića.

Dragana Mitar i Edis Fetić - Screenshot

Nakon što su izašli iz “Zadruge”, Dragana Mitar i Edis Fetić nisu bili u dobrim odnosima.

Prekinuli su romansu, a bivša modelsica je našla novu ljubav, biznismena Đorđa, sa kojim je nedavno išla na luksuzno ljetovanje u Egipat.

Kako je istakla, on joj je poslije mjesec dana zabavljanja poklonio automobil.

– Uživam u vezi sa Đorđem. Lijepo je prihvatio mog sina. Moj dečko ima dom za stara lica i firmu za pogrebnu opremu. Poslije mjesec dana zabavljanja mi je dao automobil. Ne smetaju mi komentari da sam sponzoruša jer ja od svojih emotivnih partnera ništa sama ne tražim – ispričala je Mitrova nedavno za “Alo!“.

Ipak, kako ekskluzivno se saznaje, ta veza je PUKLA! Dragana je uhvaćena kako šeta sa Edisom po tržnom centru u Beogradu, a tu je bio i njen sin Joca.

Dragana Mitar i Edis Fetić – Screenshot

Zajedno su šetali, šopingovali i djelovali sretno i nasmijano. Pozvali smo bivšu zadrugarku kako bismo provjerili šta se tačno dešava u njenom ljubavnom životu.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa Edisom Fetićem, Mitrova je kao iz topa odgovorila:

– Ni u kakvom. Niti se čujemo, niti se viđamo. On mene ne zanima uopšte više – rekla je Gaga, a kada smo joj izneli dokaze da je uhvaćena sa njim u jednom tržnom centru, bivša zadrugarka je odmah promijenila ploču.

– A to, pa da vidjeli smo se na kratko, popili smo piće, ali nismo ni u kakvim odnosima osim prijateljskim. Ja bih popila kafu i sa bivšim suprugom, a kamoli sa Edom.

Na pitanje šta joj je dečko rekao na to što ispija kafe sa bivšim partnerima, Dragana Mitar je bila vrlo kratka.

– Nemam dečka. Nisam u vezi već dvije nedelje – rekla je za naš portal “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh