Estrada

Muž pjevačica se unakazio kiselinom sav u opekotinama, ona u strahu: “Jedva je ostao živ”

Suprug Saške Karan je tri nedelje ležao na klinici za opekotine nakon nezgode koja mu se dogodila tokom eksperimenta sa azotnom kiselinom, a sada, kada je van životne opasnosti, pjevačica i rijaliti zvijezda se prvi put oglasila za domaće medije.

Saška Karan - Screenshot

“Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega”, ispričala je Saška za “Star” prenose mediji, koja se dotakla teme proslave Nove godine i njenih kolega:

“Šokirana sam stavom kolega koje uporno najavljuju nastupe za doček. Zar su toliko prokleti, ukleti ili umobolni u mozak da hoće da idu da pjevaju i zaraze ljude. Kad ih čujem kako kukaju, pa zar se nije dovoljno zaradilo dosad da se preživi. Ja volim Radu Manojlović, okej mi je, ali zar toliko potencirati novogodišnje nastupe u ovakvoj situaciji.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh